woensdag, april 24, 2024

Niet Haaland Junior, maar Haaland Senior meest zichtbaar tijdens krijgen tegen Manchester City

Veel gelezen

De halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Manchester City was zeker een intense wedstrijd voor beide partijen, maar het lijkt erop dat de acties van één persoon in het bijzonder wat van de schijnwerpers hebben gestolen. Alf-Inge Haaland, vader van de Noorse spits Erling Haaland, veroorzaakte een scène in het Estadio Santiago Bernabéu die voor behoorlijk wat opschudding zorgde. Volgens berichten die op internet circuleren, ging Haaland senior tijdens de wedstrijd ver over de schreef. Naar verluidt gooide hij voedsel naar de “vijandige fans” van Real. Hoewel een video op sociale media het vermeende gooien van voedsel niet laat zien, laat het wel zien dat Haaland senior uit de skybox wordt gehaald.

Het is niet de eerste keer dat Alf-Inge Haaland in het nieuws komt door zijn gedrag. Als oud-voetballer zelf was hij bekend om zijn vete met Manchester United-vechter Roy Keane tijdens zijn tijd bij Leeds United. Dit laatste incident heeft echter nog meer wenkbrauwen doen fronsen. Erling Haaland Junior, door velen  aangeprezen als een van de beste jonge spelers ter wereld, was zelf nauwelijks zichtbaar tijdens de wedstrijd.

Antonio Rüdiger was net een kop te groot voor Haaland

Tijdens de wedstrijd bewees Antonio Rüdiger een geduchte kracht te zijn in de strijd tegen Erling Haaland, die afgezien van deze wedstrijd, verder een uitstekend seizoen heeft. Zelfs Mike Snoei, de coach van Telstar, nam kennis van Rüdigers uitzonderlijke verdedigingsvaardigheden. Hij prees Rüdiger voor zijn vermogen om Haaland’s invloed op het spel te neutraliseren, samen met zijn teamgenoot David Alaba. Vooruitkijkend naar de returnwedstrijd in het Etihad Stadium zullen beide teams in wezen vanaf nul beginnen na het gelijkspel. Vermeldenswaard is dat Alf-Inge Haaland naar verwachting aanwezig zal zijn bij de wedstrijd.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen