zaterdag, maart 2, 2024

PSV strikt Noa Lang die op eerste training gelijk geblesseerd raakt

Veel gelezen

Noa Lang heeft zich officieel aangesloten bij PSV, zo heeft de club bekendgemaakt. Lang, die eerder bij Club Brugge speelde, heeft een contract tot 2028 getekend bij PSV. Lang toonde zich enthousiast en zei dat hij hongerig is naar succes en een belangrijke speler voor het team wil zijn. PSV’s Directeur Voetbalzaken, Earnest Stewart, toonde zich ook tevreden en benadrukte Langs creativiteit, dribbelvaardigheden en doelgerichte aanpak als waardevolle toevoegingen aan het team.

De transfersom voor Lang bedraagt naar verluidt vijftien miljoen euro, waarmee hij de duurste aanwinst in de geschiedenis van PSV is. Lang zal het shirt met rugnummer zeven dragen, dat eerder werd gedragen door Xavi Simons, en zal nu met rugnummer tien spelen.

Bij de eerste training ging het al gelijk mis!

Noa Lang heeft vandaag tijdens zijn debuuttraining bij PSV een blessure opgelopen. Lang, die onlangs voor bijna 15 miljoen euro werd overgekomen van Club Brugge, moest kort na aanvang van het veld worden geholpen.Gelukkig lijkt de blessure van de 24-jarige aanvaller mee te vallen. Na enige tijd keerde Lang terug op het trainingsveld en werkte een individuele sessie af.

Naast Lang op de training waren Xavi Simons, Ibrahim Sangaré, Phillipp Mwene, Walter Benítez, Joey Veerman en Johan Bakayoko aanwezig, die zich allemaal meldden voor hun eerste training na de zomerstop. De enige afwezige speler was Ricardo Pepi, die nog steeds wacht op een werkvergunning.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen