woensdag, april 24, 2024

Het hoge woord is er uit: Arne Slot blijft gewoon bij Feyenoord

Veel gelezen

Na het behalen van het kampioenschap was er slechts een vraag die zowel media in Nederland als in het buitenland bezig hield: wat gaat Arno Slot volgend seizoen doen. Interesse genoeg van buitenlandse club, maar Arne wilde er niets over kwijt.  Tot hij eergisteren dan eindelijk het verlossende woord sprak: Ik blijf!

Arne Slot bevestigt nu dus na dagen van speculeren door de media dat hij ook volgend seizoen trainer van Feyenoord blijft. Dit besluit volgde op langdurige gesprekken met zakelijk leider Rafaela Pimenta en algemeen directeur Dennis te Kloese. Ondanks belangstelling van andere clubs toonde Slot zich dankbaar voor de financiële beloning die Feyenoord biedt en zijn wens om bij de ploeg te blijven om voort te bouwen op het fundament dat de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Hij verduidelijkte dat er geen transfergesprekken zijn geweest, en dat de gesprekken van gisteren uitsluitend gericht waren op een mogelijke verlenging met Feyenoord.

Voortbouwen op afgelopen seizoen

Slot is enthousiast over het komende seizoen, waarin Feyenoord zal deelnemen aan de Champions League. Onder leiding van Slot werd Feyenoord dit seizoen landskampioen en heeft het momenteel een voorsprong van tien punten op PSV met nog één speelronde te gaan in de eredivisie. Het contract van Slot in De Kuip loopt tot 2025, zonder clausule en met een vaste afkoopsom, en Tottenham Hotspur had naar verluidt belangstelling getoond om hem naar Londen te halen. Ondanks dat hij dit jaar in de kwartfinale van de Europa League werd uitgeschakeld door AS Roma, had Slot vorig seizoen Feyenoord naar de finale van de Conference League geleid.

Fans reageerden opgelucht en blij, maar ook wat geïrriteerd: had hij dit nou echt niet gewoon wat eerder kunnen zeggen? Anderen geven aan dat ook Arne Slot tijd mag hebben om zijn kampioensfeestje te vieren en nemen de trainer niets kwalijk. 

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen