zaterdag, maart 2, 2024

Inzamelingsactie Feyenoord-fan Hannie levert meer dan €12.000,,- op

Veel gelezen

De inzamelingsactie die was gestart om Feyenoord-fan Hannie, die in december haar zoon verloor, te steunen, heeft met succes ruim 12.000 euro opgeleverd. Daardoor is de campagne inmiddels stopgezet. Tijdens de huldiging van de landskampioen werd Hannie geïnterviewd door een verslaggever van ESPN. Met de foto van haar overleden zoon in haar armen geklemd, sprak ze de wens uit bij het evenement aanwezig te zijn geweest met haar zoon. Ze vermeldde echter verdrietig dat hij in december was overleden en miste hem dierbaar.

De inzamelingsactie was een initiatief van Marc de Boer, die zich had voorgenomen om Hannie een zorgeloze week weg te bezorgen. Door het succes van de inzamelingsactie heeft hij zijn doel kunnen bereiken, want er is een aanzienlijk bedrag opgehaald.

Een jongen met een enorme gebruiksaanwijzing

De beelden van een betraande Hannie die in een rolstoel zit bij de huldiging van Feyenoord en een foto van haar overleden zoon Hobie vasthoudt, raakten de harten van velen in heel Nederland. Maar er zit een dieper verhaal achter die tranen. Het verhaal van een jongen die langzaam maar zeker ontspoorde en terecht kwam in een spiraal van geweld, drugs en regelamtige confrontaties met  politie. De boodschap van Hannie is duidelijk: koester je kinderen en neem nooit een moment voor lief, want voor je het weet kunnen ze er niet meer zijn.

Steeds meer ouders zoals Hannie weten soms niet meer waar ze het moeten zoeken. De maatschappij verandert  niet alleen heel snel, maar is ook enorm aan het verharden. Waar men vroeger nog goed op elkkaars kinderen lette, is men tegenwoordig blij wanneer men het eigen kroes op de rails kan houden. Hannie zal met het geld een welverdiende vakantie houden.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen