woensdag, april 24, 2024

Van der Sar van IC af en mag komende week naar huis

Veel gelezen

Edwin van der Sar heeft via sociale media een update gegeven over zijn gezondheid. Hij sprak zijn dank uit voor de overweldigende steun en lieve berichten die hij heeft ontvangen. Hoewel hij nog steeds in het ziekenhuis ligt, is hij optimistisch over zijn ontslag volgende week en de voortgang van zijn herstel.

De 52-jarige Van der Sar kreeg een hersenbloeding toen hij op vakantie was in Kroatië en werd snel naar de intensive care in Split vervoerd. Sindsdien is hij overgebracht naar Nederland, waar hij opgelucht kan aankondigen dat hij niet langer op de intensive care ligt. Uit de gehele voetbalwereld kwamen steunbetuigingen voor de ex-doelman van Oranje en vertrekkend directeur bij Ajax. Zijn gezin en hijzelf hebben dat als een enorme steun ervaren en zijn dankbaar voor alle lieve woorden.

Vertrek bij Ajax

Van der Sar verklaarde eind mei te stoppen bij Ajax. De oud-international, die sinds 2012 directeur marketing en sinds 2016 algemeen directeur van de club was, gaf aan uitgeput te zijn na een moeilijk seizoen. Ajax eindigde op de derde plaats en kreeg te maken met veel kritiek op het management, wat de beslissing van Van der Sar noodzakelijk maakte. Ajax heeft het laatste jaar met veel tegenstagen te maken gehad, wat mede  resulteerde in een zeer teleurstellend competitieresultaat.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen