dinsdag, juni 18, 2024

Thuisshirt Ajax uitgelekt, fans zijn woedend om het design

Veel gelezen

Een recent lek heeft het ontwerp van het thuisshirt voor het komende seizoen van Ajax onthuld, en het lijkt de woede van de fans te hebben gewekt. Het nieuwe shirt wijkt sterk af van de vorige ontwerpen, waardoor supporters zich behoorlijk teleurgesteld voelen.Op de uitgelekte foto is duidelijk te zien dat de club dit seizoen voor een nieuwe aanpak heeft gekozen.

Het shirt zal niet langer de gouden accenten hebben die in het vorige seizoen te zien waren, en in plaats daarvan zal worden gewerkt met alleen wit en rood. De meest opvallende verandering is echter de verplaatsing van de logo’s. De Ajax en Adidas badges staan nu in het midden van het shirt, boven het logo van de sponsor. Dit nieuwe ontwerp is niet goed ontvangen door de fans, die hun teleurstelling uitspreken.

Laat supporters een ontwerp inzenden

Het nieuwe shirt heeft de woede opgewekt van Ajax-fans die vinden dat het de identiteit van de club ondermijnt. Het unanieme sentiment is er een van ongeloof dat men een dergelijk shirt Ajax-waardig zou moeten vinden.

Het is niet de eerste keer dat een dergelijke situatie zich voordoet, waardoor sommigen suggereren dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van de shirts moeten samenwerken met een klein supporterspanel met vetorecht.

Als alternatief is het uitschrijven van een ontwerpwedstrijd onder supporters misschien een nog betere optie, gezien de overvloed aan prachtige creaties die al op Twitter circuleren. Vergeleken daarmee lijkt het nieuwe shirt glansloos en weinig indrukwekkend.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen