zaterdag, maart 2, 2024

PSV neemt eervol en emotioneel afscheid van overleden Thijs Slegers

Veel gelezen

Afgelopen zondag heeft het PSV stadion in Eindhoven afscheid genomen van een geliefd lid van hun voetbalfamilie. Thijs Slegers, de perschef van PSV, overleed deze week op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Thijs was een gepassioneerd en toegewijde chef van het persteam en was een geliefd figuur binnen de PSV-gemeenschap. Hij was sinds 1998 bij het team en was een zeer gerespecteerd lid van de club.

Om Thijs’ nagedachtenis te eren en de laatste eer te bewijzen, stelde het team de stadionpoorten open voor fans die het afscheid wilden bijwonen. Het was een ongelooflijk ontroerend gezicht, met fans van alle leeftijden die samenkwamen om afscheid te nemen van hun geliefde perschef.

Indrukwekkend eerbetoon

De stemming was plechtig, maar ook een van immense waardering, liefde en bewondering. Het officiële Twitter-account van PSV deelde een foto van de gebeurtenis, waarop honderden supporters op de tribune te zien waren, die Nederlandse vlaggen en sjaals omhoog hielden als eerbetoon aan Thijs.

Het was een prachtig moment, en één dat de gevoelens van het team en zijn supporters perfect samenvatte. De vrouw en kinderen van Thijs, die aanwezig waren, namen met een zwaar gemoed afscheid. Het was een ontroerend en passend afscheid voor een man die zo geliefd was bij de club en zijn fans.

“Thijs Slegers zal herinnerd worden voor zijn jarenlange inzet en passie voor het team, dat hem na aan het hart lag. Onze gedachten en gebeden zijn bij zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd. Rust in vrede, Thijs”, sprak voorzitter Marcel Brands tijdens een besloten bijeenkomst voor familie en goede vrienden.

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen