vrijdag, mei 24, 2024

Gregory van der Wiel en Rose Bertram samen hand in hand gespot

Veel gelezen

Recentelijk zijn Gregory van der Wiel en zijn voormalig echtgenote Rose Bertram volgens juicekanalen samen in Club Air in Amsterdam gespot wat leidde tot geruchten over een mogelijke “liefdes reünie”. Waren deze twee voormalige geliefden weer bij elkaar of is er iets anders aan de hand?

Afgelopen week ging Gregory in op de geruchten over een reünie tussen de twee. Hij gaf toe dat de beslissing om na acht jaar een punt te zetten achter de relatie met Rose geen gemakkelijke was voor hem. Hij zei dat het voor hen beiden lang had geduurd om in het reine te komen met de beslissing om hun relatie te beëindigen.

Sinds de breuk is Rose gezien in het gezelschap van verschillende aantrekkelijke mannen. Meest recent werd ze gespot met voetballer Kylian Mbappé. Maar door de recente verschijning van Gregory en Rose samen in het openbaar vragen velen zich af of de twee een manier zoeken om hun vroegere relatie nieuw leven in te blazen. De twee werden immers gezien terwijl ze elkaars handen vasthielden, wat een teken zou kunnen zijn van een mogelijke verzoening.

Er is simpelweg teveel gebeurd tussen beiden

Gregory en Rose hebben samen twee kinderen en het is mogelijk dat de twee samenwerken om de zaken te laten werken in het belang van hun kinderen. In gesprek met Shownieuws gaat Gregory in op de geruchten die steeds hardnekkiger werden. Hij zegt dat er te veel tussen hen is gebeurd om een liefdes reünie mogelijk te maken.

“Op dit moment zitten we nog op verschillende punten in ons beider leven,” zegt Gregory. “Zij met haar carrière en ik ben net klaar met mijn carrière. We zijn uit elkaar gegroeid en moeten ieder ons eigen pad bewandelen.”

Hoewel Gregory en Rose hun eigen weg zijn gegaan, hebben ze nog steeds contact met elkaar. “Het contact is super goed,” zegt hij. “We wonen dicht bij elkaar en we doen het heel goed qua opvoeding denk ik.”

Hoewel Gregory een reünie voor de toekomst niet uitsluit, vindt hij het belangrijk dat beiden zichzelf een tijdje los van elkaar leren kennen. “Ik denk dat ik mezelf moet leren kennen,” zegt hij. “Zij moet dat ook doen.” En daarna, wie weet wat er gebeurt. Je weet het nooit in het leven.”

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen