woensdag, april 24, 2024

Nieuwe assistent-boodscoach Turkije is Fortuna Sittard ster Burak Yilmaz

Veel gelezen

Burak Yilmaz is de laatste tijd in het nieuws, maar niet om zijn prestaties op het veld. De Turkse international is al enkele weken afwezig bij Fortuna Sittard, en terwijl hij beweert dat het komt door een blessure, hebben de media in zijn thuisland een ander verhaal te vertellen.Volgens berichten in Turkije is Yilmaz op weg om assistent bondscoach te worden van de Turkse nationale ploeg. Men denkt dat de huidige bondscoach binnenkort ontslagen zal worden, en Yilmaz zal worden aangesteld als assistent-coach van de opvolger.

Volgens de berichten volgt Yilmaz al een versnelde trainerscursus in Turkije om zich voor te bereiden op zijn nieuwe rol. Dit nieuws komt als een verrassing voor Fortuna Sittard, waar Yilmaz afgelopen zomer een 5-jarig contract tekende. De technisch directeur van de club, Sjoerd Ars, heeft ontkend op de hoogte te zijn van Yilmaz’ plannen om assistent bondscoach te worden. Hij houdt vol dat Yilmaz een contract heeft getekend om twee jaar speler te zijn en drie jaar lid van de technische staf.

Een van de belangrijkste spelers van dit moment bij Sittard

Yilmaz is een productieve spits en was dit seizoen een van de belangrijkste spelers voor Fortuna Sittard. Zijn afwezigheid in het team is voelbaar, en de club zal hopen dat hij snel terugkeert op het veld. Het valt nog te bezien of de berichten uit Turkije juist zijn en of Yilmaz inderdaad assistent bondscoach wordt. Als hij de rol inderdaad op zich neemt, zal dat een nieuw hoofdstuk in zijn carrière zijn en een belangrijke stap in de richting van zijn trainersaspiraties.

Voorlopig zullen de fans van Fortuna Sittard hopen dat hun sterspits snel herstelt van zijn blessure en terugkeert op het veld om de ploeg te helpen in hun strijd om te overleven in de Eredivisie. Wat Yilmaz betreft, als hij inderdaad assistent bondscoach wordt, krijgt hij de kans om in zijn nieuwe rol een stempel te drukken en de Turkse nationale ploeg te helpen succes te boeken op het internationale toneel.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen