dinsdag, juni 18, 2024

Lucratieve transfer voor jonge Mickey van de Ven naar Tottenham

Veel gelezen

Micky van de Ven maakt kans op een lucratieve transfer naar Tottenham Hotspur vanwege zijn uitzonderlijke progressie. Er zijn momenteel onderhandelingen gaande tussen de Londense club en VfL Wolfsburg voor de 22-jarige verdediger uit Wormer.Na een langdurige arbitragezaak bij FC Volendam kwam Van de Ven twee jaar geleden bij VfL Wolfsburg terecht. Nu staat hij aan de vooravond van een droomtransfer.

Verschillende topclubs uit Duitsland, Italië en Engeland hebben interesse getoond in de verdediger, die vorig jaar een uitstekend seizoen kende in de Bundesliga, afgezien van een wedstrijd schorsing. Onder deze clubs is Tottenham Hotspur onderhandelingen begonnen met Wolfsburg. Twee jaar geleden verkoos de 1,93 meter lange linkervleugelspeler een overstap naar Wolfsburg boven Feyenoord en Olympique Marseille, die ook om zijn handtekening streden.

Naar verwachting geen problemen in het vooruitzicht

Wolfsburg, dat momenteel achtste staat in de Bundesliga, is bereid om een transfer tegen een passende prijs mogelijk te maken, zo heeft Van de Ven laten weten. De speler uit Noord-Holland ziet de overstap naar Londen ook als een haalbare optie. Hoewel berichten over een persoonlijk akkoord dinsdag werden betwist door het kamp van Van de Ven, wordt verwacht dat er weinig obstakels te overwinnen zijn, gezien de optimistische vooruitzichten van degenen die betrokken zijn bij de clubonderhandelingen.

Tottenham Hotspur had een teleurstellend seizoen, eindigde als achtste in de Premier League en slaagde er niet in om zich te kwalificeren voor Europese competities. De club uit Noordoost-Londen stelde een nieuwe coach aan, Ange Postecoglou, die overkwam van de Schotse kampioen Celtic. Aanvankelijk probeerde Spurs de diensten van Arne Slot van Feyenoord te bemachtigen, maar dat lukte niet. Deze zomer heeft de club al flink geïnvesteerd in de aankoop van spelmaker James Maddison (€46 miljoen), rechtsback Pedro Porro (€40 miljoen), spits Dejan Kulusevski (€30 miljoen) en keeper Guglielmo Vicario (€20 miljoen). Porro en Kulusevski werden vorig seizoen uitgeleend aan Spurs.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen