dinsdag, juni 18, 2024

Zwembadfeestjes Memphis Depay irriteren buren en leiden tot verbod

Veel gelezen

Het is naar verluidt inmiddels al een behoorlijk bekende traditie van de Oranje-international Memphis Depay: na de wedstrijd heeft Memphis Depay altijd wel zin in een feestje en nodigt hij verschillende dames uit om met hem mee te gaan. Het gaat er dan niet alleen gezellig, maar vooral ook zeer luidruchtig aan toe, althans volgens de medebewoners van het complex waarin Depay woont. De bewoners van het gebouw waarin hij woont zijn dan ook niet zo blij met al dat gefeest van de Oranje speler.

Een van de dames die het feest bijwoonde heeft een video gedeeld op Instagram, waarin ze zegt dat ze haar telefoon voor de duur van de avond moest inleveren, maar dat ze een geweldige tijd had. “Avondje uit in Nederland, morgen gaan we terug naar Londen. Super snelle maar leuke ervaring,” zei de dame. Juicechannel heeft over het incident bericht en zegt dat de dames altijd hun telefoon moeten inleveren bij binnenkomst op het feest. Dit zou zijn om te voorkomen dat er informatie wordt gedeeld die niet voor iedereen bestemd is.

Rommel niet opruimen dan het zwembad niet meer gebruiken

Bewoners van het gebouw hebben duidelijk gemaakt dat dit het laatste feest is dat Memphis daar geeft, want een bron heeft Juicechannel laten weten dat het zwembad niet langer voor hem beschikbaar zal zijn, wanneer de spelers besluit door te gaan met al dat gefeest. Dit is met name vanwege alle rommel die hij en de dames tijdens het feest maken en gewoon achterlaten voor anderen om op te ruimen. Depay heeft uiteraard (en misschien ook wel wijs) niet gereageerd op de juice berichten over zijn inmiddels befaamde pool party’s . 

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen