dinsdag, juni 18, 2024

Kostte relatie met Bild-journaliste Nagelsmann zijn baan bij Bayern München?

Veel gelezen

Opmerkelijk nieuws van de club van Julian Nagelsmann, Bayern München. Hoewel de exacte redenen achter zijn vertrek nog moeten worden verduidelijkt, is één ding al wel bekend: Nagelsmanns relatie met Bild-journaliste Lena Wurzenberger was hot-topic in de kleedkamer van de Duitse club en zijn vertrek zou mogelijk veroorzaakt zijn door hun spraakmakende relatie.

Oud-speler Markus Babbel onthulde onlangs aan Blick dat Nagelsmanns relatie met Wurzenberger voor spanningen in de kleedkamer had gezorgd. Babbel verklaarde dat de spelers Nagelsmann minder vertrouwden, omdat ze bang waren dat alles wat ze zeiden in de krant terecht zou komen.

Deze beweringen hebben vragen opgeroepen over de rol die Wurzenberger mogelijk heeft gespeeld bij het vertrek van de coach. Het is bekend dat Wurzenberger in december 2020 niet meer over Bayern mocht schrijven nadat de relatie openbaar was geworden. Tot overmaat van ramp is gemeld dat Wurzenberger in maart 2023 Bild helemaal zal verlaten.

Begrijpelijk dat Bayern niet verder wil

Het is goed mogelijk dat Nagelsmanns relatie met Wurzenberger een negatieve invloed heeft gehad op het vertrouwen tussen de coach en de spelers. Supporters en insiders vinden het begrijpelijk dat Bayern afscheid wil nemen van Nagelsmann, omdat het succes van het team nu eenmaal sterk afhankelijk van het vertrouwen tussen de coach en zijn spelers.

Het is jammer dat de twee tortelduifjes simpelweg het verkeerde beroep lijken te hebben. Voor Wurzenberg, die al niet meer over Bayern mocht schrijven, maar ook voor de coach lijkt het erop dat zij beiden door de relatie hun carrière zien stranden.

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen