woensdag, april 24, 2024

Zware straffen verwacht voor Sadio Mané na slaan teamgenoot Leroy Sane

Veel gelezen

Sadio Mané, een van de ster spitsen van Bayern München, zit flink in de nesten, nadat hij naar verluidt een fysieke woordenwisseling kreeg met Leroy Sané van Manchester City en hem daarbij een klap in het gezicht zou hebben gegeven. Het incident, dat plaatsvond na de wedstrijd, heeft geleid tot de meest uiteenlopende speculaties. Zo zou Mané wel eens zeer zwaar gestraft kunnen gaan worden door de Duitse club.  Volgens berichten kregen Mané en Sané onenigheid op het veld, die vervolgens escaleerde in een fysieke woordenwisseling in de kleedkamer.

Mané zou Sané een klap in het gezicht hebben gegeven, wat leidde tot verontwaardiging bij de Bayern-selectie. Sky Sports Duitsland heeft gemeld dat dit incident de laatste strohalm kan zijn voor Mane’s tijd bij de club, met geruchten die de ronde doen dat hij er na dit seizoen uit ligt.

Niets is uitgesloten, aldus een insider-bron

Het incident heeft een schaduw geworpen op Mane’s anders zo indrukwekkende carrière bij Bayern München. De Senegalese aanvaller was de afgelopen seizoenen een belangrijke speler voor de club en droeg bij aan hun succes op het veld. Het slaan van een teamgenoot heeft echter vragen opgeroepen over zijn gedrag en professionaliteit.

Woensdagavond houdt de clubleiding van Bayern een vergadering om de situatie rond Mané te bespreken. De acties van de speler tijdens de recente wedstrijd hebben nogal wat opschudding veroorzaakt en zware straffen worden door mensen binnen de club niet uitgesloten. Een boete, schorsing of zelfs ontslag behoort tot de mogelijkheden.

Wat de clubleiding betreft is momenteel niets uitgesloten. Het klinkt alsof ze deze zaak heel serieus nemen, en alle opties overwegen. Uit verschillende  bronnen binnen de club komen geluiden dat het flink “borrelt” op de directie vloer en er veel discussie is over wat de straf zou moeten zijn. 

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen