dinsdag, juni 18, 2024

Wesley Hoedt blijft Emma Heesters bedriegen, stellen twee juicekanalen

Veel gelezen

Het lijkt erop dat Wesley Hoedt het moeilijk heeft om zijn impulsen onder controle te houden.  De Nederlandse international staat sinds kort onder contract bij Watford en kwam in 2017 voor het eerst uit in het Nederlands Elftal. Maar het zijn niet zijn voetbalprestaties waarover het meest gesproken wordt. Wesley Hoedt heeft een relatie met zangeres Emma Heesters en als we de laatste roddels mogen geloven, dan zou de verdediger zo af en toe wel eens een scheve schaats rijden.

Het begon allemaal in augustus 2022 toen roddelkoningin van Nederland, Yvonne Coldeweijer, onderzocht in hoeverre de geruchten dat Hoedt vreemd zou gaan klopten. Op dat moment deden er ook al allemaal verhalen de rondte over mogelijke ontrouw van Hoedt. Zijn vrouw haalde destijds nog haar schouders op over de roddels, maar de vraag is of dit zo zal blijven, nu er meer bewijzen tegen Hoedt lijken te zijn opgedoken.

Printscreens en een berichtje naar zijn vrouw

Twee prominente roddelkanalen, Juicechannel en Reality.FBI, zijn onlangs naar voren gekomen met screenprints van online chats die Hoedt zou hebben gevoerd met ene Kim Sneijders. En die berichtjes zijn niet mis. Zo staat er onder andere te lezen: “Ik wil je hard n….”, waarbij je zelf de puntjes mag invullen. Iets dat mevrouw Sneijders overigens niet hoefde te doen.

De relatie tussen Wesley Hoedt en Heesters is gespannen sinds de geruchten voor het eerst de ronde deden, en het lijkt er niet op dat de twee er nu goed voorstaan. Het is onduidelijk of de situatie is opgelost, maar het is duidelijk dat Hoedt wat uit te leggen heeft.

Kim stuurde een berichtje naar Emma Heesters met de mededeling dat ze mocht inloggen op haar Instagram account, zodat ze zelf kan zien dat Wesley zijn gesprek met haar heeft leeggemaakt. Vraag is natuurlijk of Emma van die mogelijkheid gebruik zal maken. 

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen