zaterdag, maart 2, 2024

Dit is de nieuwe vriendin van MEMPHIS DEPAY! (+Foto’s)

Veel gelezen

Memphis Depay heeft zoals bekend een zeer veelbesproken liefdesleven. Regelmatig haalt de Nederlandse profvoetballer het nieuws vanwege zijn romantische escapades. En het lijkt erop dat er voorlopig genoeg voer is voor de juicekanalen, want opnieuw is hij gespot met een nieuwe dame, namelijk het Zweedse topmodel Yasminé Aisha Khalifa. In een Instagrambericht van Juicechannel staat te lezen dat Memphis en Yasminé samen zijn gezien in Parijs voor een paar romantische dagen.

Model, influencer, yogalerares en modeontwerpster

Yasminé is niet alleen model, maar ook Instagram influencer en dat betekent dat ze maar al te graag al haar belevenissen deelt met haar fans. Daarnaast is ze ook nog eens een gecertificeerde yogalerares en een modeontwerpster die graag de wereld rondreist. Ze staat bekend om haar stijlvolle en glamoureuze looks. Niet vreemd dus dat ze de aandacht van Memphis trok, aangezien hij valt op aantrekkelijke dames die zich stijlvol weten te kleden.

Beiden hebben drukke werkschema’s en het is waarschijnlijk dat ze niet al te veel tijd hebben om van elkaar te genieten. Memphis speelt momenteel voor Olympique Lyonnais in Frankrijk, maar is daarnaast ook een fervent reiziger en post vaak over zijn reizen op zijn Instagram-account.

Het liefdesleven van Memphis Depay is bijna niet bij te houden. Na zijn relatie met Lori Harvey is de voetballer met veel verschillende dames gespot. Zo had hij het even gezellig met Janice Blok die hij al snel weer aan de kant zette voor een dame genaamd Chanel Livia.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen