zaterdag, maart 2, 2024

Trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer verlaten eind seizoen FC Twente

Veel gelezen

Een bijzondere aankondiging van trainer Ron Jans en Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente. Aan het eind van dit seizoen zullen zij beiden de club verlaten. Een bijzonder vertrek, zeker nu het eigenlijk allemaal best lekker gaat bij de Twentenaren. Vorige seizoen plaatste de club zich nog direct voor Europees voetbal, iets dat door Ron Jans ‘een klein wonder’ werd genoemd.

Echte redenen voor hun vertrek geven de beide mannen niet. Jans geeft aan zich de rest van het seizoen uiteraard voor de volle 100% te zullen inzetten, maar vindt dat het na drie seizoenen wel mooi is geweest.

Alle ogen gericht op de toekomst

Het bestuur van FC Twente geeft aan het besluit van de mannen zowel te betreuren als te respecteren en is inmiddels gestart met de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur. Jan Streuer voegt daaraan toe dat hij bereid is de nieuwe technisch directeur met zijn kennis over en ervaring bij de club graag te willen ondersteunen, iets waar de Twente club graag gebruik van maakt.

Beide heren zijn sinds 2020 verbonden aan de Twentse club en hebben drie seizoenen achter de rug waarin de resultaten elk seizoen wat beter uitvallen. Vorig jaar eindigde de club op de vierde plaats van de ranglijst en wist men zich direct voor Europees voetbal te plaatsen.

Het jaar ervoor moest de club het nog met een tiende plek doen en het seizoen 2019-2020 werd afgesloten met een veertiende plek. Momenteel staat de club op een vijfde plek van de ranglijst.

 

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen