dinsdag, juni 18, 2024

Ten Hag blij met prestaties tot nu van Wout Weghorst

Veel gelezen

Erik ten Hag is blij met de start van Wout Weghorst bij Manchester United en vindt dat de nieuwe spits aan de verwachtingen van de Red Devils voldoet. De Nederlandse manager heeft Weghorst geprezen voor zijn prestaties in de acht wedstrijden die hij sinds zijn komst bij de club heeft gespeeld en waarin hij één doelpunt heeft gemaakt.

“Ik ben erg tevreden over hem,” vertelde Ten Hag aan ESPN. “Hij doet precies wat er van hem gevraagd wordt en speelt een cruciale rol in de aanval van het team. Sinds Weghorst erbij is gekomen, heeft United als collectief meer doelpunten gemaakt, iets dat getuigt van zijn kunnen en inzet.”

De toevoeging van Weghorst is een belangrijke stap voor United in de race om Europees voetbal. Hij brengt een schat aan ervaring mee en heeft al bewezen dat hij alle potentie heeft om uit te groeien tot een belangrijke schakel binnen het team. Ten Hag hoopt dat de voormalige Wolfsburg-man zijn goede vorm voortzet nu United nog steeds zicht heeft op Europees voetbal.

Westhorst staat donderdag tegenover Frenkie de Jong

Donderdagavond mag Ten Hag het opnemen tegen Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong, met wie hij bij Ajax samenwerkte. Ten Hag had niets dan lof voor de Nederlandse international en zei dat “het altijd een genoegen is om Frenkie te zien en te zien spelen”.

Ten Hag’s competitieve aard betekent echter dat hij zal hopen dat zijn voormalige speler niet te goed presteert tegen zijn huidige ploeg. “Natuurlijk moet hij tegen ons niet zo goed spelen, dat moeten we zien te voorkomen zei Ten Hag.

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen