dinsdag, juni 18, 2024

Ex-vriendin Maria Morán doet boekje open over NEC-doelman Jasper Cillessen

Veel gelezen

De relatie tussen Maria Morán en NEC-doelman Jasper Cillessen is op zijn zachtst gezegd gespannen geweest. Nadat in november 2022 het nieuws bekend werd dat Morán zwanger was geraakt door Cillessen, heeft de Spaanse sportjournaliste een aantal pittige details naar buiten gebracht over de heftige periode direct nadat bekend werd dat ze zwanger was geraakt. Morán deed haar uitspraken tegenover Story, die al eerder verhalen over de onstuimige relatie tussen Morán en Cillessen publiceerde.

Volgens Morán heeft Cillessen haar vanaf het moment dat ze zwanger was geïntimideerd en gechanteerd. “Jasper heeft mij meermaals bedreigd en gechanteerd, zelfs toen ik zwanger was”, zegt ze. “Hij chanteerde me vrijwel dagelijks. Ik mocht ook niet met de media praten.” De twee konden het maar niet eens worden over de alimentatie die betaald zou moeten worden. Volgens Morán toonde Cillessen weinig interesse in de zwangerschap en probeerde hij haar zelfs tot een abortus te verleiden door te beweren dat hij privébeelden van haar zou verspreiden als ze geen abortus zou laten plegen.

“Mensen proberen mij al twee jaar het zwijgen op te leggen”

In een Instagram verhaal schreef Morán dat haar dochter beledigingen heeft moeten verdragen van mensen die al twee jaar lang proberen om mij het zwijgen op te leggen. Volgens Morán zouden deze mensen willen bereiken dat ze zich klein en vies zou voelen en dat ze niets meer dan een hoer was. Ze liet daarbij de naam van Cillessen niet vallen en deed een beetje raadselachtig over wat er nu precies allemaal gebeurd is.

De situatie is steeds meer gespannen geraakt tussen de twee en Morán voelt duidelijk nog steeds de gevolgen van het gedrag van haar voormalige partner. In haar gesprek met Story beschreef ze uitvoerig haar frustraties en maakte ze duidelijk dat ze niet blij was met de manier waarop Cillessen haar heeft behandeld. Morán heeft duidelijk gemaakt dat ze zich niet de mond laat snoeren en dat ze zich tegen Cillessen zal blijven uitspreken totdat hij zijn gedrag verandert. 

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen