woensdag, april 24, 2024

Ronald Koeman niet gediend van ‘balletjes opmerking’ Kenny Tete

Veel gelezen

Kenny Tete is door Ronald Koeman niet geselecteerd voor de selectie van Oranje en daar baalt hij behoorlijk van. Vorig jaar nog behoorde hij wel tot de voorlopige selectie van Oranje, maar werd uiteindelijk niet opgeroepen. En dat zal ook dit jaar dus niet gebeuren. Gevraagd naar zijn reactie, antwoordde de gepikeerde speler van Fulham door te zeggen dat het voelt alsof er een beetje met zijn balletjes wordt gespeeld. Hij realiseert zich echter dat klagen niet al te veel zin heeft, aangezien hij met zijn club Fulham nog een klus te klaren heeft dit seizoen.

Koeman bleek niet echt gecharmeerd van de uitspraken die Tete in de pers deed en gaf als repliek dat hij eigenlijk wel de laatste is die die Tete zou vergeten. Hij behoorde immers tot de zeer ruime voorselectie en was ook in de afgelopen jaren wel degelijk in beeld. Mede doordat hij elke weekend speelde, was hij dat ook nu weer en kwam hij in de voorselectie terecht.

Het is graag of niet

Volgens Koeman zijn er nog meer factoren die de uiteindelijke keuze bepalen en zijn er ook meer spelers die het op die positie goed doen. Rancuneus is de bondscoach echter niet. Hij gaf aan dat hij wellicht na deze periode de telefoon eens pakt om Tete te bellen en hem te vragen hoe hij erin staat. Want volgens Koeman is het ‘graag of niet’. Oranje speelt tijdens de eerste interlandperiode van dit jaar tegen Frankrijk en Gibraltar. Aankomende vrijdag speelt Nederland tegen Frankrijk en de maandag erna tegen Gibraltar.

 

Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen