dinsdag, juni 18, 2024

Spakenburg ontkent trainingsverbod Robin Eindhoven

Veel gelezen

Spakenburg ontkent vertrekkend aanvaller Robin Eindhoven te hebben verboden om mee te trainen met de selectie. dat zegt trainer Chris de Graaf in stevige bewoordingen tegen RTV Utrecht.

“We hebben inderdaad niet getraind”, reageert De Graaf. “Maar ik vraag me af of de gebroeders Grimm, van die sprookjes, bij Topamateurvoetbal werken. Want het verhaal is iets anders. Die bespreking liep nu uit omdat Robin vertelde dat hij naar de Vogels gaat, en omdat we afscheid namen van Tim Brinkman. Die wordt verhuurd en vertrekt per direct. Vervolgens hadden we nog een half uur om te gaan trainen. Dat was gewoon te kort. Balen, want ik had gewoon een training voorbereid.”

Robin Eindhoven stelt echter: ,,De technische commissie vond het verstandig om mij niet mee te laten trainen vanwege het feit dat ik naar de Vogels ga. Ze zeiden dat ze bang waren voor bedreigingen. Daarna hebben we inderdaad een teambespreking gehad die nogal uitliep, waardoor het geen zin meer had om nog te gaan trainen. Maar het is zeker niet zo dat de groep niet wilde trainen omdat ik niet mee mocht doen.”

Volgend artikel
Laatste nieuws

Ajax heeft met Alex Kroes eindelijk een nieuwe algemeen directeur

Alex Kroes wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax, op voordracht van de RVC van de club. Kroes, de...

Gerelateerde artikelen